Nieuwe Workshops online! 10 PROCENT KORTING OP DE VOLGENDE WORKSHOPS GEBRUIK BIJ BESTELLEN ACTIE10PROCENT

A B O U T M E


Ik ben Lisa Antoinette Kompier, Ik ben 31 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Utregt! Maar woon nu sins een jaartje in Arnhem samen met mijn vriend. Ik ben mijn leven lang creatief geweest. Als kind vond ik het geweldig om op pad te gaan, te tekenen en te schilderen. Ik probeerde mijn tekeningen en schilderijen altijd tot in detail en precisie uit te werken. Ieder detail moest kloppen. En dat komt ook nu nog terug in mijn werk.

 Waarschijnlijk was ik als kind al een perfectionist in hetgeen wat mijn passie heeft. Langzaam maar zeker groeide mijn verlangen om een eigen camera te hebben op mijn 16e werd mijn 1e liefde voor fotografie een feit.

Mijn leven is echter anders gelopen dan ik op de middelbare school voor ogen had. Toen ik de stap maakte naar fotografie wist ik: dit heeft mijn passie, hier ga ik voor! En als ik er voor ga, dan wil ik ook de allerbeste worden die ik kan zijn. En dat wil ik nog steeds, daar streef ik nog steeds naar en daar blijf ik naar streven! Ik hoop dat jij mijn werk net zo kunt waarderen als ik en dat ik je snel mag ontmoeten voor een fotoshoot.

Voor een indruk van de foto's die ik maak kun je kijken in mijn portfolio


M I J N  M A T E R I A A L
C A M E R A ' S

O B J E C T I E V E N

T A S & S T A T I E F

Canon 6D Mark II

Canon 760D

Canon 70-200mm

Canon 17-40mm

Canon 50mm

Canon 100mm

Leofoto LS-324C

Leofoto LH-40

DJI Mini 3 Pro

Benro Master Pro Filter Systeem


Heb je een vraag?

Neem gerust contact op.